Aktuális Használja ki az akciókat, Fradikártyájával.2016. december 14.

Használja ki az akciókat, Fradikártyájával.

Használja ki az akciókat, Fradikártyájával.

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink a nagy karácsonyi ajándékvásárlásnál is rengeteg szolgáltatást akciósan vehetnek igénybe.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 68 partnerének 850 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

A Saxoo London 28, a Dockyard 14 elfogadóhelyen várja szurkolóinkat, de a számítástechnika, vendéglátás, kultúra, és egyéb szolgáltatások területein is találkozhatnak kedvezményekkel.

 

Karácsony közeledtével is érdemes figyelni a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerét. Ennek köszönhetően a zöld-fehér drukkerek rengeteg akcióval találkozhatnak, ráadásul partnereink egyre több helyen várják szurkolóinkat.

 

A Fradi Shopba megérkezett a várva várt Fradi Monopoly, ami biztos, hogy a családok nagy kedvence lesz az ünnepek alatt. Emellett számos prémium ruházati termékre is érdemes odafigyelni , mert most bombajó áron lehet hozzájutni.

 

A Saxoo például 28 helyen, többek között a nagyobb plázákban is elérhető, de a Dockyard üzleteivel is könnyedén, egészen pontosan 14 elfogadóhelyen találkozhatnak.

 

Ezek mellett a Veritas két boltja is nagy szeretettel várja a fradistákat, itt a Fradi-pezsgőt és a vadonatúj Fradi borokat is megvásárolhatják!

 

Persze nemcsak ezek a termékek szerepelnek a Kedvezménykártya Rendszerében. Többek között a számítástechnika, a szabadidő, kultúra, autó-motor, élelmiszer és ajándéktárgy területén is igénybe vehetik a kedvezményeket.

2016. december 14.