Aktuális Használja ki a kedvezményét!2017. február 24.

Használja ki a kedvezményét!

Használja ki a kedvezményét!

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink a Groupama Arénában található Fradi Shopban is olcsóbban vásárolhatnak szurkolóink.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 70 partnerének 853 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

Használja ki kedvezményét és készüljön fel a 2017-es bajnoki szezonra Fradi termékekből. Hétfőtől szombatig 10 és 19 óra között várja szurkolóinkat a Groupama Arénában található Fradi Shop. Az üzletben Fradi-mezek, sálak, a legújabb MOJO termékeink, ágynemű valamint klubunk saját márkás termékei várják jövendőbeli gazdájukat.

 

Fradi Kártyával rendelkező szurkolóink 5%-os kedvezményt kapnak a Fradi Shopban, míg a labdarúgószezonra bérletet váltó drukkereink 15%-kal olcsóbban vásárolhatnak. A Fradi by Saxoo újonnan érkezett tavaszi termékei közül is válogathat, akár ITT, internetes felületünkön is.

 

A kedvezmények egyaránt érvényesek helyszíni vásárlásra és webshopos rendelésre is. Amennyiben a shop.fradi.hu felületen vásárol, a szurkolói kártyáján szereplő számok megadásával érvényesítheti kedvezményét.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál.

 

 

2017. február 24.