Aktuális Használja kártyáját meccsnapokon!2017. október 06.

Használja kártyáját meccsnapokon!

Használja kártyáját meccsnapokon!

HASZNÁLJA KÁRTYÁJÁT MECCSNAPOKON

 

A Groupama Arénában akciósan lehet vásárolni a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 74 partnerének 1036 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer partnerei közül több is a Groupama Aréna épületében található, így a szombat, FTC–DVTK meccs előtt és után is kedvezményesen vásárolhatnak.

 

A Gólvonal Bisztróban 5%-os kedvezménnyel fogyaszthatnak a Fradisták, míg az Aréna Kávézóban 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a szendvics- és italkínálatból.

 

A Fradi Shopban szurkolóink 5%-os kedvezménnyel juthatnak mezekhez, sálakhoz és rengeteg Fradi márkás termékhez. Bérleteseink még nagyobb, 15%-os kedvezményt vehetnek igénybe.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve szombaton, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. További mérkőzésnapi programjainkról ITT tájékozódhat, míg belépőt ITT vásárolhat az DVTK elleni derbire.

 

Ne maradjon le a kedvezményekről a meccs napján sem! Használja kártyáját!

2017. október 06.