Aktuális Használd ki a szurkolói kártyád!2015. október 08.

Használd ki a szurkolói kártyád!

Használd ki a szurkolói kártyád!

Egyre többen váltják ki szurkolói kártyájukat, amely alapfeltétele annak, hogy valaki beléphessen a Groupama Arénába. Azt viszont nem mindenki tudja, hogy a szurkolói kártya egyben Szurkolói Kedvezménykártya is, amely már jelenleg is sok kedvezményt biztosít különböző területeken és a csatlakozó cégek és ajánlatok napról-napra egyre bővülnek.

 

A Ferencváros Szurkolói Kedvezménykártya rendszere egyre népszerűbb, hiszen fél év alatt 48 partner és 763 elfogadóhely csatlakozott a Szurkolói Kedvezménykártya rendszeréhez, amelyen keresztül Ön népszerűsítheti cégét, szolgáltatásait, miközben  támogatja az ország legnépszerűbb, legtöbb szurkolóval rendelkező klubját, a Ferencvárost!

 

A szolgáltatások köre már jelenleg is óriási: divatruházat, egészségügyi szolgáltatás, szépségápolás, sport, kultúra, szabadidő, számítástechnika, éttermek - hogy csak néhány fontos területet emeljünk ki. A teljes paletta megtekinthető oldalunkon.

 

A Szurkolói Kedvezménykártya rendszere 5 %-tól, akár 45 %-ig terjedő kedvezményeket biztosít. A szurkolói kártya kiváltásának díja elenyésző, mindössze 1.000,- forint. Cserébe nem csak a Fradi hazai meccseit tekinthetik meg szurkolóink, hanem számos kedvezményt is igénybe vehetnek. Nem kérdés, hogy megéri!

 

Nincs még szurkolói (kedvezmény) kártyája? A Groupama Arénánál bármikor kiválthatja. Ne habozzon, vegye igénybe partnereink kedvezményeit, bármerre is jár az országban!

2015. október 08.