Aktuális Használd a kedvezményed a Sportkártyára!2017. június 02.

Használd a kedvezményed a Sportkártyára!

Használd a kedvezményed a Sportkártyára!

 A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink sportolási szolgáltatásokat is akciósan vehetnek igénybe.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 73 partnerének 1037 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

A Sportkártya szolgáltatás a Team Rekreáció Kft. 2007-ben alapított Rekreációs Csomagjából fejlődött ki, melyet 2014 óta a Sportkártya Kft. üzemeltet. 2015-re a kiadott Sportkártyák száma 17 000-re gyarapodott.

 

A Sportkártya csapat tagjainak életében fontos szerepet tölt be a rendszeres és változatos mozgás, ezért különböző szolgáltatásokat nyújtó csomagokat kínálnak azoknak, akik elkötelezett hívei az egészséges életmódnak.

 

A Sportkártya egy olyan sportbérlet, amely segítségével közel 400 magyarországi sportlétesítményben sportolhatsz. Több mint 30 sportágban, közel 100 féle mozgásforma érhető el Magyarországon, többek között: Aerobic, aqua fitnesz, boksz, bowling, capoeira, evezés, falmászás, foci, golf, hastánc, masszázs, salsa, úszás és még számtalan mozgási lehetőség közül választhatnak a sportkártyával rendelkezők. Az elfogadóhelyeken a sportkártya tulajdonosok gyakorlatilag ugyanolyan jogokkal rendelkeznek, mint az adott helyen havi / 10 alkalmas/ éves, vagy egyéb bérlettel rendelkező tagok. Mindezt egy átlagos havi, vagy akár 10 alkalmas bérlet áráért.


A Ferencváros is szorgalmazója a változatos és rendszeres mozgásnak, így Ön is az alábbi kedvezményekhez juthat hozzá a szurkolói kártyájával.

 

Csatlakozási feltételek:


• a szerződés megkötésére és a Fradi szurkolói kártya elfogadásának aktiválására személyesen a Sportkártya Kft. irodájában van lehetőség nyitvatartási időben (cím: 1024 Budapest, Margit krt.11.)

 

• vidéki jelentkezők esetén a szerződés megkötése postai úton zajlik és a szerződés visszaküldése után aktiválódik a Fradi szurkolói kártya mint Sportkártya

 

• a kedvezményes Sportkártya árak egy évre szóló hűségidős szerződés megkötésével érvényesek, melyben vállalja az aláíró fél, hogy erre az időszakra havi rendszerességgel fizeti a díjakat.

 

Fradi szurkolói kártyás szurkolóink 15% kedvezményben részesülnek, továbbá bérleteseink 20%-ot kapnak a havidíjak árából.


További információért és az elfogadóhelyekkel kapcsolatos tudnivalókért látogasson el a www.sportkartya.eu oldalra, vagy a http://www.fradikartya.hu/partnerek/Sportkartya.html.

 

Az Arnold Gym Sportcentrum szeretettel vár mindenkit, legyen a szándék a mozgás öröme, egészségmegőrzés, rekreáció, vagy akár a testépítés. Egyénileg, csoportban, vagy személyi edzővel próbálhatod ki sportszolgáltatásainkat, hogy kiválaszthasd a leginkább kedvedre valót. Mérsékelt árakkal, szakmai hozzáértéssel és barátságos légkörrel várnak mindenkit.

 

Szolgáltatásaik közé tartoznak többek között a kondi termi edzések, mivel a megnövekedett és változó igények kielégítése igen komoly feladat. Termeik felszereltsége és berendezéseik magas színvonala, valamint szakembereik képzettsége lehetővé teszi, hogy nemtől és kortól függetlenül bárki megtalálja a számítását.

 

Az '90-es években felismerték a kardio edzés fontosságát. Élettani szempontból elengedhetetlen részét képezi az edzésprogramoknak. A vérkeringést serkentő hatásának köszönhetően csökken az elhízás, ill. a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának veszélye. Az elhízás sok betegség kialakulásáért felelős. Túlsúllyal élni kényelmetlen és gátlásossá tesz. A kardio gépek rendszeres használata a legjobb út a fogyáshoz és a fittség eléréséhez.

 

Nagy népszerűségnek örvendenek ma a különböző aerobic órák. Az Arnold Gym és Sportcentrumban is többféle új és régi óra közül válogathat. Alakformálás-Zsírégetés, Step, Spinning, Pilates, Zen Taigeri, Heavy-Bag, Tibeti Jóga.

 

A squash, vagy fallabda adott idő alatt a leginkább kimerítő "játék", akár könnyed kikapcsolódás, akár komoly verseny. Sportcentrumukban 3 squash pálya áll vendégeink rendelkezésére.

 

Szakképzett edzőik segítenek elérni céljait korának, egészségügyi állapotának és edzettségének megfelelően. Ingyenesen állítanak össze edzésprogramot, vagy igénybe lehet venni a személyi edzés szolgáltatásukat. Szakképzett trénereik felmérik állapotát, kiértékelik, és a csak Önre szabott edzéstervet együtt végzik. Ügyelnek arra, hogy a gyakorlatokat helyesen végezze, motiválnak, segítségükkel leegyszerűsödik célja elérése.

 

Az edzőtermekkel együtt a wellness részlegük is felújításon esett át. A megújult környezetben továbbra is minden a kikapcsolódásodat szolgálja, akár pihenni menne be, akár az edzések után lazítana.

 

Fradi szurkolói kártya felmutatása esetén 10% kedvezményt biztosítanak a konditerem, squash pályák és csoportos aerobic órák díjából.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve szombaton, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. További mérkőzésnapi programjainkról ITT tájékozódhat, míg belépőt ITT vásárolhat a DVSC elleni derbire.

2017. június 02.