Aktuális Használd Te is a kártyád!2015. augusztus 19.

Használd Te is a kártyád!

Használd Te is a kártyád!

Három hónap alatt közel 15 ezer vásárlás és 4 millió forint megtakarítás. Rendkívül sikeres az FTC Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer, amelyet 65 ezer szurkolói kártyával már rendelkező Fradista vehet igénybe 43 partner közel 800 elfogadóhelyén.

 

Bő három hónappal ezelőtt indult az FTC Szurkolói Kedvezménykártya Rendszere. Drukkereink azonnal kihasználták a kártya nyújtotta akciók előnyeit, a lelkesedés pedig nem hagyott alább.

 

Az első három hónapban közel 15 ezer vásárlásnál használták szurkoló kártyájukat, az ennek köszönhetően megtakarított összeg pedig kis híján eléri a négymillió forintot!

 

Mindennapi vásárlásaikkal néhány hónap alatt sokan takarították meg bérletük vagy belépőjük árát. Emellett pedig a Fradit is segítették!

 

Érdemes kiemelni, hogy egyre több területen és helyszínen – a nagyobb plázákban és a kisebb üzletekben egyaránt - vehetik igénybe a folyamatosan bővülő szolgáltatásokat. Jelenleg 43 partnernél (többek között a Burger Kingnél, a Saxoonál vagy a Football Fanshopnál), 20 termékkategóriában, már közel 800 elfogadóhelyen várják drukkereinket!

 

Biztosítóknál, autószerelőknél, éttermeknél, ruhaüzletekben, utazási irodáknál, borkereskedőknél is kaphatnak kedvezményeket, de ügyvédi iroda, horgászbolt, kalandpark és színház is van partnereink között.

 

A lista pedig folyamatosan bővül, érdemes folyamatosan követni oldalunkat, ahol könnyedén megtalálják, hogy lakóhelyük közelében, hol, és milyen szolgáltatást tudnak olcsóbban igénybe venni.

 

Takarítsd meg Te is jegyed vagy bérleted árát!

2015. augusztus 19.