Aktuális Frissítsd magad Fradikártyával2017. augusztus 10.

Frissítsd magad Fradikártyával

Frissítsd magad Fradikártyával

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink vendéglátóipari  szolgáltatásokat is akciósan vehetnek igénybe.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 74 partnerének 1038 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

A kánikulára való tekintettel, hadd ajánljuk figyelmébe két Fradi kedvezménykártya partnerünket, ahol akciósan hűsítheti magát.

 

Trattoria Venezia Étterem


Focirajongó vendégek óriáskivetítőn és 3D-s tévéken követhetik az éppen aktuális mérkőzéseket.

 

A meccsek ideje alatt előzetes foglalás esetén, korlátlan sör-pizza fogyasztására is lehetőség nyílik, szurkolónként 3490 Ft-os ártól.

 

A mediterrán éttermükben minden szurkolónak, a hely függvényében bármilyen rendezvény megszervezését, lebonyolítását egyedi kedvezményekkel vállalják.

 

A Fradi szurkolói kártyával rendelkező vendégek 10%-os kedvezménnyel fogyaszthatnak az étteremben. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze!

 

Blonder Pub

 

A Szent István Bazilikától nem messze, Budapest belvárosának egyik impozáns kis utcájában álmodták meg a Blonder Pub Sörözőt.

 

Azt szerették volna, hogy a Balaton környéki Vonyarcvashegyen főzött söreiket megismertessék a fővárosban élőkkel és a turistákkal is. Sörpalettájukat bekésszentandrási és más különböző kézműves vendégsörökkel gondolták még színesebbé tenni. Ezenkívül válogathat a hazai borkínálatukból és a különleges pálinkájukba is belekóstolhat.

 

A 10%-os Fradi szurkolói kártyás kedvezmény a Sörözőben fogyasztott étel és ital árára vonatkozik. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve meccsnapokon, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. 

 

2017. augusztus 10.