Aktuális Frissítő az Eb-re2016. június 23.

Frissítő az Eb-re

Frissítő az Eb-re

A magyar válogatott szárnyal az Eb-n, és a hőmérséklet is egyre magasabb!  A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerrel a felfrissülés is könnyebb.

A szép nyári időben az Eb-meccsek mellé jár egy kellemes sör is. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer két partnerét mutatjuk be, ahol akciósan hűsíthetik magukat drukkereink.

 

 

Trattoria Venezia Étterem

 

Focirajongó vendégek óriáskivetítőn és 3D-s tévéken követhetik az Európa-bajnokság mérkőzéseit.

 

A meccsek ideje alatt előzetes foglalás esetén korlátlan sör- és pizzafogyasztásra is lehetőség nyílik, szurkolónként 3490 Ft-os ártól.

 

A Fradi Kártyával rendelkező vendégek 10%-os kedvezménnyel fogyaszthatnak az étteremben. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze!

 

 

Blonder Pub

 

A Szent István Bazilikától nem messze, Budapest belvárosának egyik impozáns kis utcájában található a Blonder Pub Söröző.

 

A Balaton környéki Vonyarcvashegyen főzött söreiket ismertetik meg a fővárosban élőkkel és a turistákkal is. Sörpalettájukat bekésszentandrási és más különböző kézműves vendégsörökkel teszik még színesebbé. Ezen kívül a hazai borok és a különleges pálinkájuk is szerepel az itallapon.

 

A Blonder Pub Sörözőben kártyabirtokosaink 10%-kal olcsóbban fogyaszthatnak. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze.

2016. június 23.