Aktuális Fradi-termékek akciósan2016. január 07.

Fradi-termékek akciósan

Fradi-termékek akciósan

Drukkereink a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer több partnerénél Fradi-termékeket is vásárolhatnak kedvezményes áron.

 


A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer keretein belül jelenleg 54 partner 769 elfogadóhelyén vásárolhatnak kedvezményesen drukkereink. Ezek közül van néhány üzlet, ahol klubunk saját márkás termékeit is megvehetik a Fradi Kártyával rendelkezők.

 

A Saxoo London ruhaüzlet 28 elfogadóhellyel várja szurkolóinkat országszerte. Ezek közül három helyen, a budapesti West End City Centerben, a székesfehérvári Alba Plázában és a pécsi Árkádban található Saxoo-boltban kaphatók a Fradi by Saxoo kollekció darabjai.

 

A Football Fanshop kilenc fővárosi üzletében szintén kaphatók Fradi-termékek. A cég boltjait szurkolóink az Aréna Plázában, az Árkádban, a Mammutban, West Endben, a Köki Terminálban az Allee-ban, a Camponában és a Pólus Centerben találhatják meg.

 

Az új Fradi-borok és Fradi-pezsgők kaphatók a Veritas Borkereskedés két üzletében: a Szőlőkert közben, valamint a Dohány utcában.

 

A fentiek mellett természetesen a Groupama Arénában található Fradi Shopban is kedvezményesen vásárolhatnak szurkolóink Fradi Kártyájuk segítségével. Mind helyszíni vásárlás, mind webshopos megrendelés esetén élhetnek az akciókkal Fradi-termékek vásárlása esetén.

2016. január 07.