Aktuális Fradi Szurkolói Kedvezménykártya APP2015. október 21.

Fradi Szurkolói Kedvezménykártya APP

Fradi Szurkolói Kedvezménykártya APP

IOS és Android telefonokra és táblagépekre is letölthető az új Fradi Kedvezménykártya App, amely nagyban megkönnyíti a kedvezményt adó partnerek és szolgáltatásaik testreszabott keresését!Egyre többen tudják, hogy a szurkolói kártya nem csak arra szolgál, hogy a Ferencváros szurkolói, a csapat mérkőzéseit élőben megtekinthessék, hanem arra is kiválóan alkalmas, hogy Szurkolói Kedvezménykártyaként funkcionáljon, amelyeknek használatával számos nagy mértékű kedvezményt tudnak igénybe venni szurkolóink.

IOS és Android telefonokra és táblagépekre is letölthető az új Fradi Kedvezménykártya App, amely nagyban megkönnyíti a kedvezményt adó partnerek és szolgáltatásaik testreszabott keresését!

A Fradi Kedvezménykártya Appon belül a különböző szűrési feltételek biztosítják, hogy a felhasználók a számukra legoptimálisabb szolgáltatást érjék el. Például: ha tankolni szeretnénk és engedélyezzük telefonunkon a helymeghatározást, akkor a Fradi Kedvezménykártya App másodperceken belül megmutatja, hogy a kedvezményt adó töltőállomások közül (MOL, Sky Petrol) melyik van hozzánk a legközelebb, természetesen pontos címmel együtt. Ugyanígy bármilyen cég, vagy szolgáltatás hasonló módon megkereshető, igényeink szerint: nyitva tartás, név, vagy akár szavak, szórészletek alapján.

További előnye a Fradi Kedvezménykártya Applikációnak, hogy az új partnerekről és szolgáltatásokról is úgynevezett push, vagyis azonnali üzenet formájában értesíti a felhasználókat.

Az applikáció a www.fradikartya.hu internetes kereső felület telefonos változata, ugyanazokkal a kényelmi funkciókkal, amelyekkel a böngészőben is találkozhatunk.

A Fradi Kedvezménykártya App IOS telefonra letölthető ITT, Androidra pedig ITT.

2015. október 21.