Aktuális Fóliázz Fradikártyával2016. október 17.

Fóliázz Fradikártyával

Fóliázz Fradikártyával

Kedvezménykártya rendszerünknek köszönhetően az épületfóliázás, reklámeszköz- és dekorációfóliázás, valamint az autófóliázás is akciós.


A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 61 partnerének 843 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.A fóliákról manapság a legtöbb embernek a mobiltelefonok kijelző fóliája és az autófóliázás jut eszébe, pedig rengeteg hasznos dolgot rejt magában, és megannyi eszközt megvédhetünk vele, ha használni szeretnénk.

Óbuda frekventált, könnyen megközelíthető részén, a Bécsi út 100. szám alatt helyezkedik el az Angel Secret Kft, amely autófóliázással és épületfóliázással, illetve reklámeszközök és dekorációk fóliázásával foglalkozik. Közel 10 éves munkatapasztalattal van a hátuk mögött, mely idő alatt sikerült tökéletessé fejleszteniük szolgáltatásaik minőségét, és sikerült megtalálniuk a legmegfelelőbb fólia típusokat, amivel 100 %-osan ki tudják elégíteni ügyfeleik teljes körű igényeit. Megfelelően képzett csapatuk igényes, precíz és gyors munkájának köszönhetően, ügyfeleiknek nem kell napokra lemondaniuk autójukról, mivel előnyeik közé tartozik a rövid határidők teljesítése is. 


Épületfóliázás


Az épületfóliázás szigetelést és hővédelmet is nyújt egyszerre. A legjobb hővédelmi képességekkel rendelkező ablaküveg fóliákkal 80% körüli hővédelem is elérhető.
A hővédő fóliát a nap sugárzásából eredő külső környezeti hő terhelésének csökkentésére használják. A helységek felmelegedésének megakadályozása, ezáltal a költséges légkondicionáló berendezések tehermentesítése esetleg kiváltása. Az üvegek UV (ultraviola sugárzás) áteresztésének csökkentése akár 99,9 % - os szűrésig. Gyakori feladat a kirakati tárgyak kifakulásának lassítása, csökkentése. A kirakati áruk, művészeti értékek, festmények védelme mellett, napról napra nagyobb a jelentősége a biológiai élet védelmének, az ózon réteg elvékonyodása, felszakadása által megnövekedett fokozott UV terhelés miatt (melanómás, bőrrákos megbetegedések elleni védelem).


Biztonsági fólia


Az Angel Secret Kft. a hagyományos építészeti flott üvegből, képesek a szabványnak megfelelő szilánkmentes védelmet biztosító üveget előállítani, vagy akár vandalizmus elleni védelmet biztosító kategóriát teljesíteni. Mindezt a helyszínen meglévő üvegek fóliázásával, az üvegcseréhez viszonyított költségek töredékéért. A forgalomban lévő biztonsági fóliák többsége hosszú garanciával és MABISZ minősítéssel rendelkezik.

Hasznos tulajdonságuk, hogy jelentősen meghosszabbítják a behatoláshoz szükséges időt, más biztonsági rendszerekkel kiegészítve nagyobb biztonságot ad. Egyben tartják az üveget, ezzel meggátolják az üvegszilánkok széthullását, de erősen ellenállóak is.

 

Anti-Grafiti fólia

Az Anti-Grafiti fóliák azzal a céllal lettek kifejlesztve, hogy üveg, és más felületeket védjenek meg a véletlen, vagy szándékos rongálásoktól, így csökkentik a rongálás okozta üvegcsere költségeit. A rongálás után a fólia eltávolítható a felületről mindenféle károsodás nélkül. Számos szálloda, üzlet és egyéb intézmény mellett, melyek üvegfelületei folyamatosan grafiti veszélynek vannak kitéve, számos európai városi személyszállítási és vasúttársaság is használ grafiti fóliákat, a rongálások okozta károk csökkentésére.

Dekor fólia

A dekor fóliák számtalan felhasználási lehetőséggel rendelkeznek, akár reklám céljából, belátás ellen, térelválasztó elemként, valamint egyedi arculat megteremtésére is alkalmasak. Ezek a fóliák karcmentes bevonattal vannak ellátva, mely lehetővé teszi, hogy a fóliázott felületek hagyományos tisztító szerekkel és eszközökkel kezelhetőek.

Tükröző -sötétítő fólia 

A modern építészet, főként irodák esetében, rendkívül nagy üvegfelületeket alkalmaz. Bár az épületek esztétikusak, mégis gyakori probléma a beáramló óriási mennyiségű fény, mely megnehezíti, sőt sokszor a szemük egészségét veszélyezteti, a számítógépen dolgozó embereknek. Erre megoldást adnak a fényvédő fóliák, melyek többnyire több funkciót is ellátnak, egyben jelentős hő védelmet biztosítva. Fontos, hogy ezáltal a munkáltató is eleget tesz a magyar és EU ergonómiai előírásainak.

Molinó-nyomtatott építési háló (Mesh háló)

Időszakos rendezvényekhez, reklámokhoz kiváló megoldás. A reklámhordozó felületek között, a molinó egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy könnyen fel- és leszerelhető, valamint szállítása is könnyebb az óriás tábláknál. Textil szerkezetű (sima) PVC anyagokra digitális nyomtatással tervezik és egyedi grafikákat is készítenek. Az Angel Secret Kft.-nél, lehetőség van kétoldalas molinó gyártására is. A nagyformátumú nyomtatási lehetőségeknek csak a Megrendelő képzelete szab határt, legyen szó molinóról, építési hálóról, ablakfóliázásról vagy bármilyen egyéb nyomdai kivitelezésről. Az egyedi grafikát is elkészítjük hozzá, gyártás után pedig a kihelyezést, homlokzati felszerelést is elvégezzük.

 

 

Több száz négyzetméter egybefüggő reklámfelületként igen hatásos eszköz. Könnyű lyukacsos anyagszerkezete és kis súlya miatt közkedvelt, egyszerűen telepíthető, több darabból is összehegeszthető.

Túlnyomó részt felújítás alatt álló épületeknél, elsősorban a leeső építészeti törmelék elvezetésére alkalmazzák az épülethálókat, majd ezt továbbfejlesztve reklámra és hirdetésre. A színes kép digitálisan készül a speciális hálószerű felületre. Kopás-, nedvesség- és napfényálló felülettel rendelkezik. Manapság már nem csak a felújított épületre helyezhető fel ilyen háló, hanem ideiglenes dizájnelemként is megállja a helyét.

Sötétítő- hővédő fólia 

Biztonságot nyújt betörés, belátás és hő ellen. 99%-os UV védelmével a velünk utazó gyermekeinket is tökéletes biztonságban tudhatjuk. A sötétítő autó fólia különleges esztétikai megjelenést biztosíthat személygépkocsija számára, ezzel még egy átlagos megjelenésű autó is kitűnik a szürke hétköznapi járművek tömegéből.

A fóliasötétítés kellemetlen tükröződés nélkül is kiváló hővédelmet nyújt. Javasolt az első szélvédőn kívül az oldalablakokat is védeni, ezzel jelentősen csökken a személygépkocsi belső hőmérséklete, illetve növekszik a gépkocsiban tartózkodók komfortérzete.

 

 

 

Nyomtatott dekor fólia

Nyomtatott fóliával lehetővé válik járművek, gépjárműflották, egyedi cégre szabott egységes arculatának kialakítása, mellyel értékes és feltűnő reklámhordozóvá válnak. Talán a legolcsóbb és legszélesebb réteg elé tárt mobil hirdetés, amely egy többmilliós autó értékének töredékéért elkészíthető. Ez igaz egy üzletkötői autóra, de akár igaz egy rakományt szállító kamionra is.

A speciálisan autókra kifejlesztett fóliákból hatalmas szín- és anyagválaszték áll rendelkezésünkre, melyek használhatóak fényezett felületekre, de akár ponyvákra, felépítményekre is.

Karosszériavédő fólia

Autónk a mindennapi használat során rendkívül sok agresszív, roncsoló behatásnak van kitéve. A karosszéria-védő fólia hatékony védelmet nyújt a gépjármű karosszériájának, mely lehet akár egyedi elképzelésnek megfelelő, vagy akár teljesen láthatatlan, mely nem változtatja meg autója jelenlegi kinézetét.

A megbízható védelmen felül időtálló és egyedi, elegáns külsőt biztosít autójának. Ezzel az optikai tuninggal a karosszéria is védve van a külső hatások ellen, mint például a kavicsfelverődés, UV sugárzás és akár a parkolás során keletkezett karcolások, szándékos rongálások ellen is.

 

Egyedi tárgyak fóliázása, nyomtatása 

Lehetőség van szinte bármilyen egyedi tárgy fóliázására, nyomtatására is egyéni elképzelés szerint. Ezek lehetnek használati tárgyak vagy akár céges ajándékok, reklámajándékok, mobiltelefon, bőrönd, laptop, kávéfőző, egyedi mintájú bögrék és szinte végtelen számú használati tárgy.

Fradi Szurkolói kártyával rendelkező drukkereink számos kedvezményt vehetnek igénybe 10 %-os kedvezménnyel: Autóüveg fóliázás (hő- és fényvédelem), Karosszériafóliázás, Flottadekoráció (autódekoráció), Biztonsági, betörés elleni fóliázás, egyedi tárgyak fóliázása (laptop, bútor, tv). 
Bérlettel rendelkező szurkolóinknak pedig, extra 12% kedvezményt biztosít az Angelfolia.
Részletek: www.angelfolia.hu

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve Október 22-én, szombaton, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. Belépőt ITT vásárolhat a Honvéd elleni derbire.

2016. október 17.