Aktuális Étterem kedvezmények2015. október 15.

Étterem kedvezmények

Étterem kedvezmények

Egyre többen váltják ki szurkolói kártyájukat, amely alapfeltétele annak, hogy valaki beléphessen a Groupama Arénába. Azt viszont nem mindenki tudja, hogy a szurkolói kártya egyben Szurkolói Kedvezménykártya is, amely már jelenleg is sok kedvezményt biztosít különböző területeken és a csatlakozó cégek és ajánlatok napról-napra egyre bővülnek.

 

A Ferencváros Szurkolói Kedvezménykártya rendszere egyre népszerűbb, hiszen fél év alatt 49 partner és 764 elfogadóhely csatlakozott a Szurkolói Kedvezménykártya rendszeréhez, amelyen keresztül Ön népszerűsítheti cégét, szolgáltatásait, miközben  támogatja az ország legnépszerűbb, legtöbb szurkolóval rendelkező klubját, a Ferencvárost!

 

Ezúttal az éttermekre és vendéglátóhelyekre koncentrálunk, valamint az általuk, a Kedvezménykártya tulajdonosoknak adott kedvezményekre:

 

- kis hazánkban is sokan vannak, akik rajonganak az olasz konyháért - nem véletlenül. Az ő figyelmükbe ajánljuk a Trattoria Venezia éttermet, amely Budapesten, a József körúton található. A velencei hangulatot árasztó olasz étteremben olasz szakács készíti az ínyencségeket, amelyek között megtalálhatóak: halételek, házi készítésű tésztafélék, és persze eredeti olasz pizzák. A futball szerelmeseinek legnagyobb örömére - a meccsnapokon - a finom ételek elfogyasztása közben is szemmel tarthatják kedvenceiket az óriáskivetítőn, vagy a 3D-s televíziókon. Ráadásul a mérkőzések alatt, előzetes foglalás esetén korlátlan sör és pizza fogyasztásra is lehetőség nyílik, személyenként 3.490,- forintos áron. Ezen felül a Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosok 10% kedvezményt kapnak éttermi fogyasztás esetén! Bővebb információ ITT.

 

- a multifunkciós Groupama Arénában nem csak Fradi győzelmeknek lehet tapsolni, hanem finomakat lehet enni és inni is az Arénában található Gólvonal Bisztróban. Az étterem és pub hétfőtől-péntekig várja nem csak az ínyenceket, hanem minden futballt szerető embert is, hiszen a kikapcsolódás, evés-ivás közben itt is lehetőség van labdarúgó mérkőzések megtekintésére a plazma televíziókon. A Gólvonal Bisztró 5 % kedvezményt biztosít a szurkolói kártya tulajdonosainak. További tájékoztató ITT.

 

- akinek a belvárosban akad dolga, azok figyelmébe ajánljuk a Blonder Pub-ot, amely a Bazilika közelében várja - elsősorban - a sörivókat, akik számtalan kézműves sör közül választhatnak, de különböző borokba és pálinkákba is belekóstolhatnak. A Blonder Pub minden Kedvezménykártya tulajdonosnak 10 % kedvezményt biztosít. Bővebben ITT.

 

- nem csak a fővárosi szurkolóink örülhetnek a kedvezményeknek, hiszen például a Budapesttel összeépült Csömörön található Zöldfa Vendéglő is szeretettel, no meg például lávakövön sült húsokkal várja a Fradi szurkolókat. A Zöldfa Vendéglő 10 % kedvezményt biztosít éttermi fogyasztás esetén a Szurkolói Kártya tulajdonosainak. Részletek ITT.

 

- egy kicsit távolabb, Gödöllőn, a Pizza Max Caffe-ban is 10 % kedvezményben részesülnek a kártyabirtokosok. A Pizza Max Caffe nem csak pizzázó, hanem étterem és kávézó is egyben, így egy remek hely a kulinális élvezetek megszállotjainak. Bővebb információ ITT.

2015. október 15.