Aktuális Esztétika a Fradikártyával!2016. október 05.

Esztétika a Fradikártyával!

Esztétika a Fradikártyával!

Új partnerrel bővült a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer, melynek köszönhetően, egy újabb fogorvosi szolgáltatást vehetnek igénybe drukkereink. 

 

 

 

 

Mint tudjuk, a Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos, hanem számos akciót rejt magában a szurkolóink számára, rendkívül változatos termékcsoportokban. Már  63 partnernél és 845 elfogadóhelyen elérhető, amely a jövőben folyamatosan bővülni fog.

 

A mai világban egyre többet foglalkozunk a külső megjelenésünkkel. Teljesen mindegy, hogy ki milyen pozícióban dolgozik, mindenki találkozik emberekkel, nap, mint nap, ezért most egy új és egy régebbi partnerünket mutatjuk be Önöknek.

 

 

GRIGÁR-PÁKOZDI BT


Dr. Grigár Ágnes, budapesti fogorvosi magánrendelőjében, széles körben szerzett (hazai és külföldi) szakmai tapasztalattal várja tisztelt pácienseit, teljes körű fogászati ellátásra.

14 év klinikai orvosi – és oktatói, közel 20 év magán orvosi tapasztalattal a háta mögött, konzerváló- és esztétikai fogászati, fogpótlástani, parodontológiai, valamint kisebb szájsebészeti beavatkozások elvégzését vállalja.

Más kollégákkal együttműködve, lehetőséget biztosítanak nagyobb sebészeti- valamint implantológiai ellátásra is. A kezelések során nyugodt, barátságos légkört biztosít a legmagasabb szintű, legmodernebb eljárások és módszerek alkalmazásával.

Fradi szurkolói kártyával rendelkező vendégeinknek, 9% kedvezményt ad a konzerváló fogászati, szájhygiénés és szájsebészti kezelések listaárából, illetve 4 % kedvezményt a fogpótlások listaárából.

 

 

DENTIUM IMPLANT CENTER


Budapesti fogászati klinikájuk, teljes körű szépészeti és fogászati ellátást biztosít pácienseik számára. Több mint 15 éve együttműködő csapatukkal, igyekeznek minden kérést teljesíteni és a legjobb megoldásokat megtalálni vendégeik számára, ha ehhez több konzultáció szükséges, akkor is számíthat rájuk.

Egyes szépészeti eseteknél, ha nem feltétlenül szükséges a műtéti beavatkozás - elég ambuláns kezelések igénybevétele – rendelőjük felkészült, hogy megoldást tudjon nyújtani ezen a téren is. Természetesen, ha valóban elkerülhetetlen a műtéti segítség, kollégáik szakmai tapasztalata megbízható hátteret biztosít. Emellett a fogpótlás, fogszabályozás és fogászati beavatkozások minden területén, professzionális ellátásban részesítik Önöket.

Fogászatuk ezen felül a Dentium implantátum magyarországi kizárólagos forgalmazója, és az egyetlen referencia rendelője a világon, így első kézből, a legkedvezőbb áron kaphatja meg ezt a magas minőségű implantátumot, amennyiben implantációs fogpótlásra van szüksége.

Az implantátumra 10 év teljes körű garanciát vállalnak. Büszkék rá, hogy a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak, mindezt széleskörű szakmai támogatással teszik.

 

Fradi szurkolói kártyával rendelkező vendégeinknek 9% kedvezményt adunk a fogászati szolgáltatásaink árából.

 

 

AB Esthetic szalon


A szalon átfogó arcápolási, testkezelési és bőrápolási szolgáltatásokat nyújt. Egyéni műszeresen végzett konzultációt követően személyre szabott kezelési tervet állítanak össze, melyben maximálisan figyelembe veszik az Ön igényeit.

Demarolleres kollagénsűrítés és hatékony hatóanyag segítségével fiatalítják arcát, formálják testét. Image termékek használatával eredményes és tartós felületmegújítással a legmakacsabb problémákra is megoldást nyújtanak. Legyen ez akne, ránc, folt, rozácea.

A 10% kedvezmény minden szolgáltatásra vonatkozik a szalonban. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. 

 

2016. október 05.