Aktuális Élmények a Fradival!2015. december 04.

Élmények a Fradival!

Élmények a Fradival!

Nemcsak kézzel fogható meglepetések, hanem életre szóló élmények is várnak a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerével.

 


Mindenki örül egy-egy kedvezményesen vásárolt Saxoo-ruhának, Burger King-szendvicsnek, Trattoria-pizzának, vagy annak, ha a MOL-nál olcsóbban tankolhat. Ezek az akciók minden, szurkolói kártyával rendelkező drukkerünknek elérhetőek.

 

Ezek mellett azonban olyan meglepetések is várnak a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően, amelyek nem kézzelfoghatóak, de életre szóló élménnyel gazdagítanak.

 

Mystery Games


Egy játék, amely biztosan összekovácsolja a családot, a párokat és barátokat. A Mystery Games szabaduló szobájában ugyanis nincs más választásod, mint összedolgozni partnereddel. A játék során ügyességi próbatételeket, ötletes logikai feladványokat kell együtt megoldani, így juthattok ki a pályákról. A végén pedig közösen örülhettek a megérdemelt sikernek!

A Fradi szurkolói kártya tulajdonosa csapatával együtt 10% kedvezményre jogosult a teljes árú játék végösszegéből.

 

Turay Ida Színház


A Didergő király, Holle anyó, Rómeó és Júlia – ki ne ismerné az előbb említett remek darabokat? A Turay Ida Színházban többek között ezekre is beülhetsz. A színház filozófiája, hogy a szórakoztató színjátszás is legalább annyi munkát igényel, amennyi átélést egy komoly műfajú darabban illik nyújtani. Látogass be érdeklődve, és lépj ki élményekkel gazdagodva.

A 9%-os, Fradi szurkolói kártyás kedvezmény helyszíni jegy- és bérletvásárlás esetén vehető igénybe.

 

Fradi Múzeum


Csodáld meg a Fradi-történelem legnagyobbjainak ereklyéit. Albert Flórián Aranylabdáját, Nyilasi Tibor Ezüstcipőjét, illetve számtalan serleget, érmet és korabeli mezt a Groupama Arénánál található Fradi Múzeumban.

 

December 23-ig ráadásul tart még időszaki kiállításunk, amelyen mindent megtudhatsz az 1965-ös, legendás VVK-győzelemről, és találkozhatsz is az 50 évvel ezelőtti hősök cipőivel, labdáival, személyes tárgyaival.

A Fradi szurkolói kártyával 15 százalékos, míg iőszakos bérletesként 45 százalékos kedvezményben részesülsz. Ha pedig éves bérlettel rendelkezel, ingyenes múzeum- és stadionlátogatáson vehetsz részt.

 

Tropicarium


Aki járt már a Tropicariumban, az biztosan vissza is szeretne térni oda. Aki pedig még nem volt részese a cápás állatkert varázsának, az mindenképpen látogasson el. Aligátorok, hüllők, majmocskák, valamint több ezer színes halfaj, rája, cápa és Kelet-Európa legnagyobb akváriuma vár a Tropicariumban. Alábbi videónkban Nagy Dominikkal pillanthatsz be bővebben a kulisszák mögé.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosa 15% kedvezményre jogosult a teljes árú felnőtt, gyermek és családi (max. 2 felnőtt + 2 gyerek) belépőjegy árából. A kedvezményes családi belépőjegy megvásárlásának feltétele, hogy valamely családtag rendelkezzen Fradi Szurkolói Kártyával.2015. december 04.