Aktuális Egy kártya, ezer élmény2016. január 27.

Egy kártya, ezer élmény

Egy kártya, ezer élmény

Legújabb partnereinknek köszönhetően a legszórakoztatóbb élmények is könnyen elérhetővé váltak a Ferencvárosi szurkolóknak.

 A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően számos termékhez kedvezményesen juthatnak hozzá szurkolóink, ugyanakkor legújabb partnereinknek köszönhetően a legszórakoztatóbb élmények is könnyen elérhetővé váltak. Az egyaránt Fradikártya-partner Fővárosi Nagycirkusz, a Csodák Palotája, a Tropicarium, az Orczy Kalandpark vagy épp a Mistery Games egytől-egyig különleges szórakozást ígér, ráadásul a Fradisták számára kiemelt kedvezményekkel.

 

Fővárosi Nagycirkusz

 

A több mint száz éves tradíciókkal és kulturális hagyományokkal rendelkező cirkusz az ország legnagyobb szórakoztatói közé tartozik. Folyamatosan megújuló és az emberi teljesítőképesség határait feszegető műsoraival minden korosztályt ámulatba ejt. Az emberfeletti csodák világa végtelen szeretettel és mély mondanivalóval vár minden kedves érdeklődőt, köztük minden Fradistát. A Fradi Szurkolói Kártyával rendelkező látogatók maguknak és ismerőseiknek 20%-kal olcsóbban vásárolhatják meg az I. és II. kategóriájú belépőjegyeket.

 

Csodák Palotája

 

A 20 éves Csodák Palotája egy izgalmas és interaktív játszótér, ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig lenyűgözővé válik. A különleges show műsorokkal, 4D mozival, időszaki kiállításokkal és változatos családi programokkal is látogatói kedvében járó intézmény kiváló szórakozást nyújt a család minden tagja számára. A Fradi szurkolói kártya tulajdonosok 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú, és gyermek belépőjegyek árából (maximum 2-2 fő részére).

 

Tropicarium

 

A „cápás állatkert” a világ minden tájáról érkező állatok sorával várja látogatóit az év minden napján. A Tropicarium lakói között egyaránt megtalálhatók a lusta aligátorok, egzotikus hüllők, kétéltűek, apró majmocskák, szabadon repkedő madarak és több ezer színes halfaj képviselői is, no meg a tengerek nehézfiúinak számító cápák. Saját kezű rája simogatás és látványos cápaetetés is megtalálható a programok közt, ráadásul a 12 méteres látványfolyosón karnyújtásnyi távolságból is megcsodálhatóak a tigris- és barnacápák. 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosok 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú felnőtt, gyermek és családi belépőjegyek árából (maximum 2 felnőtt + 2 gyerek részére).

 

Orczy Kalandpark

 

Az Orczy Park több hektáros területén fekvő Orczy Kalandpark oázis a családi, sport, kulturális vagy épp céges rendezvények számára. Az Orczy Kalandpark játékos testmozgással, és szórakoztató adrenalin lökettel teszi egyedivé és emlékezetessé a mindennapokat, mindezt ráadásul csodálatos, erdei környezetben. Az Orczy Kalandpark 10%-os kedvezményt biztosít Fradi Szurkolói kártyával rendelkező vendégei számára a belépőjegyek árából.

 

Mystery Games – szabaduló szoba

 

A kihívások szerelmeseinek kitűnő választás a két különböző pályával rendelkező Mystery Games. Az Alkimista és a Maya Birodalom fantázianevű pályákon ügyességi próbatételek és ötletes logikai feladványok megoldásán keresztül vezet az út a szabadulásig vagy épp a rekordokig. A csodálatosan berendezett intézményben a Fradi szurkolói kártya tulajdonosok csapatukkal együtt 10% kedvezményre jogosultak a teljes árú játék végösszegéből.

2016. január 27.