Aktuális Egészségmegőrzés2017. december 01.

Egészségmegőrzés

Egészségmegőrzés

Rendszerüknek a kezdetektől partnere a Rapidus Optika, ahol szurkolói kártyásaink 15 százalék kedvezménnyel, míg bérleteseink 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak szemüvegeket és napszemüvegeket.

Megújult szaküzletükben, kiváló szemész szakorvosok, és optometrista szakemberek állnak a rendelkezésére, hogy látásvizsgálatát kényelmesen, várakozás nélkül és precízen elvégezzék. Az eredményeket azonnal kézhez veheti.

Látásvizsgálathoz a legmodernebb, binokuláris látásvizsgálatra is alkalmas ZEISS készüléket használunk. 

Sokszor fáj a feje? Esetleg kettős látása van, ha fáradt? 

A Polatest látásvizsgáló berendezés használatával kiderülhet, hogy szemészeti probléma okozza-e ezeket a panaszokat.

A szemüvegkeret választáshoz tudnunk kell, milyen körülmények között fogja használni szemüvegét. Nem mindegy, hogy egész nap a számítógép előtt ül, vagy tanár, műszerész, sofőr, eladó stb. 

A keretválaszték több ezer darabból áll, így nálunk bármikor megtalálhatja az Önhöz legjobban illő, stílusos szemüveget, amelyet boldogan viselhet a mindennapok során.

A szemüveg választáskor szakemberek olyan keretet kínálnak, melybe az ön igényeinek, munkájának megfelelő szemüveglencsét el tudjuk készíteni. Azonban szeretnénk hangsúlyozni, hogy az éleslátást nem a szemüvegkeret teszi lehetővé, hanem a szemüveglencse, melyet a precíz szemvizsgálat eredménye alapján tudunk kínálni önnek. Ezért mi a szemüvegkeretek mellé olyan márkázott szemüveglencséket kínálunk, melyet egyénre szabottan, a keretválasztást is figyelembe véve gyárt le a szemüveglencse gyártó cég. 

Egyedi gyártású lencsék önnek!

A vizsgálatot és keretválasztást követően egy speciális ZEISS centráló berendezés segítségével lemérik a szemüvegkeret dőlését, a szaruhártya- szemüveglencse távolságot, valamint az ön jobb és bal oldali pupilla távolságát. Ezeknek az adatoknak a birtokában teljesen egyénre szabottan készítjük el szemüvegét az Ön igényeinek megfelelően. 

Látogassa meg a Rapidus szaküzletét, és éljen a szurkolói kártyája adta kedvezményekkel!

2017. december 01.