Aktuális Egészségesen a Fradival2016. március 11.

Egészségesen a Fradival

Egészségesen a Fradival

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink szépség- és egészségápolási szolgáltatásokat is akciósan vehetnek igénybe.

 


A Fradi Kártya nem csak a Ferencváros labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 61 partnerének 843 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban.

 

Egészségét és szépségét is olcsóbban ápolhatja a Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően: az AB Esthetic Szalon, a Dentium Implant Center és a Rapidus Optika is akciókkal várja.

 

A gödöllői AB Esthetic Szalon átfogó arcápolási, testkezelési és bőrápolási szolgáltatásokat nyújt. A szalon a legmodernebb eszközöket használva hajtja végre a személyre szabott kezelési terveket, kártyatulajdonosainknak pedig 10%-os kedvezményt biztosít minden elérhető szolgáltatásra.

 

A Budapest V. kerületében található Dentium Implant Center teljes körű fogászati ellátást nyújt páciensei számára. A Fradi Kártyával érkező vendégeknek pedig 9%-os kedvezményt biztosít valamennyi fogászati szolgáltatás árából.

 

A Rapidus Optika termékeivel és szolgáltatásaival látását óvhatja. A cég már ismerős lehet szurkolóink számára, hiszen 2015 októberében ők települtek ki a Groupama Arénához a látás hónapjában. A szurkolói kártyával rendelkező Fradisták 15%-kal olcsóbban vásárolhatnak szemüveget, illetve napszemüveget a Rapidusnál, míg bérleteseink 25%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá ezekhez a termékekhez.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve szombaton, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. További mérkőzésnapi programjainkról ITT tájékozódhat, míg belépőt ITT vásárolhat a Puskás Akadémia elleni meccsre.


2016. március 11.