Aktuális Eb-re hangolva2016. június 20.

Eb-re hangolva

Eb-re hangolva

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink kedvezményesen öltöztethetik magukat nemzeti színekbe.

 

 

 

Fradi Kártyával rendelkező drukkereink kedvezményes áron öltözhetnek magyar színekbe az Eb ideje alatt is!

Az itthon uralkodó Eb-lázra kedden a magyar labdarúgó-válogatott rátett még egy lapáttal: Magyarország váratlanul magabiztos játékkal 2-0-ra legyőzte Ausztriát.

 

 A Football Fanshop az egyetlen hely, ahol megférnek egymás mellett a hazai és európai topcsapatok valamint a magyar válogatott termékei. Legyen szó bármilyen mezről vagy kiegészítőről, az üzleteik polcain minden megtalálható, amivel drukkereink még jobban biztathatják a magyar labdarúgó-válogatottat a további Eb-meccseken.

 

A szurkolói mezek, pólók, pulóverek, parókák, zászlók és sapkák mind segítenek abban, hogy még nagyobb élmény legyen az Eb-n szurkolni Magyarországnak.

 

A Fradi Kártyával rendelkezők 5%-al olcsóbban vásárolhatják meg a Football Fanshop termékeit. Üzleteik megtalálhatók a WestEndben, a budapesti Árkádban, az Aréna Plázában, a Pólus Centerben, a Köki Terminálban, az Alleban, a Mammutban és a Camponában.

2016. június 20.