Aktuális Dockyard a sportban2015. május 22.

Dockyard a sportban

Dockyard a sportban


A múlt héten csatlakozott a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer partneri köréhez a Dockyard üzletlánc. Most röviden bemutatjuk, hogyan támogatja a cég a sportéletet.

 

 

A Dockyard-üzletek számos ruházat széles választékát kínálják vásárlóiknak. Fradi Kártyával rendelkező szurkolóink 5%-os állandó kedvezményt kapnak országszerte 14 kereskedésben, amelyet 30%-os akcióig bezárólag minden termékre érvényesíthetnek.

 

A Dockyardnak nem a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerhez csatlakozás az első lépése a sport támogatásában. Az üzletekben kapható Columbia ruházati cég támogatja a Kékszalag vitorlás verseny legendáját, Litkey Farkast, aki 11 alkalommal nyerte meg a rangos eseményt, de a 2012-es győztes és Kékszalag csúcstartó Józsa Márton és legénysége is az ő öltözetüket viselte. Nem véletlen, hogy a Dockyard évről évre támogatott egységeket a Kékszalagon: az üzletlánc sokáig a Magyar Vitorlás Szövetség ezüstfokozatú támogatója volt.

 

A vitorlázók mellett a síelők is lelkes támogatóra lelnek a Dockyardban. A síszezonban jellemzőek az akciók az üzletekben, 2011-ben pedig jótékonysági síkupát is rendezett a cég, amellyel a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot segítette és évről évre jelen van a több, mint 20 éve megrendezett márciusi muraui magyar szezonzárón. A két sportágat összekötve az üzletlánc szervezett Ski&Sail Challange-et is, amelyen az indulóknak mindkét sportágban helyt kellett állniuk.

 

Columbia aláöltözetben készül a riói olimpiára Vajda Attila, olimpiai- és világbajnok kenusunk is. Emellett fontos megemlíteni, hogy a néhai Erőss Zsolt hegymászó legenda is a márka patronáltja volt.

 

Sportos kötődése a hazai extrém sportolókat támogató Fundangonak és az itthoni vizes életben is élénken közreműködő O’Neillnek is van, amely olimpikon vitorlázókat, utánpótlás csapatokat, a Magyar Szörf Akadémiát és több wakeboard pályát is felkarolt.

 

A sportot támogató Dockyard 14 elfogadóhelyet kínál a Fradi Kártya tulajdonosainak – ezek közé tartozik a budapesti Westendben található Columbia és O’Neill márkaüzlet, valamint a balatonfüredi Helly Hansen márkabolt is.

2015. május 22.