Aktuális Csatlakozz bajnokunkhoz!2015. május 19.

Csatlakozz bajnokunkhoz!

Csatlakozz bajnokunkhoz!

Bácsi Péter már vásárolt kedvezményesen, most Te jössz!

Világ- és Európa bajnok-birkózónk már igénybe vette a kedvezményeket partnerünknél. Ne csak a sportban kövesd a példáját, hanem most vásárolj Te is kedvezményesen, és nyerj egy 15.000 Ft értékű dedikált futball labdát!

 

Állj be egy szelfire vásárlásod közben a több mint 700 elfogadóhely egyikén, vagy kérd meg a barátodat, hogy készítsen rólad egy képet. Oszd meg a Ferencvárosi Torna Club Facebook oldalán, vagy Instagramon a #fradikartya hashtag-gel, vagy akár küldd be e-mailen keresztül a fradikartya@fradi.hu-ra és nyerd meg a Fradi labdarúgói által dedikált Nike labdát. Légy kreatív, vond be a barátaidat!

 

A közel 30 partnerünk kínálata között olyan márkákat találsz, mint a Nike, Adidas, Saxoo London vagy akár az Apple, de Fradi szurkolói kártyáddal olyan helyeken fogyaszthatsz kedvezményesen mint a Burger King vagy a gödöllői Pizza Max Caffe. A több mint 300 Green törzskúttal rendelkező MOL is kiemelt kedvezményben részesíti a Fradi szurkolói kártyásokat. A további partnereket itt találod!

 

Keresd fel őket, vásárolj, fotózkodj és nyerj!

 

A meghosszabbított játék részleit a kiegészített játékszabályunkban találod.

2015. május 19.