Aktuális Cirkuszi Szomszédolás Fradikártyával2017. január 26.

Cirkuszi Szomszédolás Fradikártyával

Cirkuszi Szomszédolás Fradikártyával

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink a Fővárosi Nagycirkusz legújabb előadásait is akciósan vehetik igénybe.

 

 

Cirkuszi Szomszédolás


Régen a vándorcirkuszok szabadon járták Közép-Európát, sátrat vertek a városok mellett, kikiáltók csábították estéről estére a nagyérdeműt. S miközben mulattattak és szórakoztattak, a sátor mögött, az utazókocsik között barátságok születtek, szerelmek szövődtek, a fiatalok családot alapítottak, majd pedig önálló cirkuszi dinasztiákat. A cirkuszi élet romantikájához hozzá tartozott ez a fajta határokat és korlátokat nem ismerő szabadság. A ma is aktívan fellépő cirkuszi családok többsége is ebbe a világba vezeti vissza családfáját – számos cirkuszi família legendáriumának része, hogy utazás vagy közös fellépés során ismerkedtek össze a nagyszülők vagy a dédszülők.

 

Ebben a formában ez egy sajátosan közép-európai történet is: az itt élő számos nép a cirkusz világában folyamatosan összekeveredett egymással, akár a magánéletben, akár a porondon. S mi bármelyikről is beszéljünk, szerelemről beszélünk. S ahogy az élet elengedhetetlen összetevője a szerelem, úgy a művészetnek, a cirkuszművészetnek is az: kölcsönös figyelem szükséges hozzá, alázat, folyamatosan megújuló inspiráció, rengeteg munka és még több türelem.

 

És abban az értelemben is egy sajátos közép-európai történetről beszélünk, hogy az itt dolgozó és utazó művészek hazájukban is hazátlanok voltak. A lakókocsis élet, a folyamatos úton levés megfoszt a személyes, a biztonságos, a szerető otthontól. Darabunk és a jövőnket egyre inkább megfogalmazó terveink erre a sajátos helyzetre is reflektálnak: a Cirkuszi szomszédolásban úgy épít egy közös műsort számos tehetséges közép-európai artista, ahogy majd mi szeretnénk nekik otthont nyújtani a Budapestre álmodott közép-európai cirkuszművészeti központunkban.

 

Továbbra is él a kedvezmény minden FRADI KÁRTYA tulajdonosnak!


Kedvezmény on-line vásárlás esetén használható fel:  www.fnc.hu / JEGYVÁSÁRLÁS / ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

 

Kedvezményre jogosító kód: fradikartya@fradi.hu

 

Kedvezmény mértéke: 20%

 

Felhasználható kategória: I., II.,

 

További információk:


4 éves kor alatti gyermeknek amennyiben ölben ül, nem szükséges jegyet vásárolni.

A kedvezmény a szabad helyek függvényében korlátlan számban igényelhető, akár műsoronként többször is. (egyszerre maximum 10 db jegy vásárolható)

 

 

2017. január 26.