Aktuális California Coffee a Kártyáddal2017. március 07.

California Coffee a Kártyáddal

California Coffee a Kártyáddal

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink kávézási szolgáltatásokat is akciósan vehetnek igénybe.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 70 partnerének 853 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

A California Coffee  világos meghitt és fiatalos kávézóiban, a Fradi Kártyával rendelkezők 10%-kal olcsóbban fogyaszthatják a 100% tiszta arabica kávéból készült, olasz pörkölésű kávékülönlegességeket, az  egyedi szálas gyümölcsös teákat, a frissen facsart 100%-os narancslevet, a sok-sok idényjellegű friss gyümölcsöket és salátákat, a gazdagon elkészített ínycsiklandozó és laktató szendvicseket és a friss, lágy, omlós süteményeket.

 

A California Coffee Company mindegyik kávézója kiváló helyszín a családosok és az egészséges, sportos életmódot képviselők számára, akár reggel, akár napközben. Szerencsére a kávézók legtöbbje késő estig nyitva van, így aki szereti az estéjét is kedvenc kávéja mellett eltölteni, a California Coffee Company-ban ez sem akadály. Az összes kávéjuk kérhető koffeines és koffeinmentes változatban is. A kávézók folyamatosan bővülő, megújuló kínálatában megtalálhatók a sportos és egészségtudatos életmódot kedvelők kedvencei, a friss idényjellegű gyümölcsök és saláták, és az izgalmas, egészséges és friss alapanyagokból elkészített, paleo étrendnek megfelelő sütemények is.

 

A méltán neves kávézólánc, 2014-ben elnyerte a budapesti legjobb kutyabarát kávézó címét is. Külön akciók várhatók a kávéimádó bérleteseink számára. Érdemes akár már a napot, barátokkal vagy családdal együtt a California Coffee Company-ban kezdeni, vagy este egy újabb sikeres meccs után a legszebb pillanatokat baráti társaságban egy kellemes espresso mellett feleleveníteni.

 

Keressék a California Coffee Company jól ismert, 3 kávébabos emblémáját Budapesten a Liszt Ferenc téren, a Teréz körúton a Nyugati tér és az Oktogon között, a Szent István téren a Bazilika előtt a sarkon, a Kálvin téren a Nemzeti Múzeum mellett a Múzeum utca elején és Biatorbágyon a Premier Outlet üzletsorán.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve szombaton, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál.  

2017. március 07.