Aktuális Bemelegítés a Burger King-ben!2015. szeptember 24.

Bemelegítés a Burger King-ben!

Bemelegítés a Burger King-ben!

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer és a BK bemutatja: Bemelegítés a Burger Kingben! Játsszon itthon vagy idegenben a Fradi, a mérkőzés napján a szokásos 15%-os kedvezményen felül ajándékot is választhat magának mindenki, aki rendelkezik az új Fradi szurkolói kártyával.


Mutasd a kártyád és válassz egy ajándékot! A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer és kiemelt partnerünk, a Burger King közös és folyamatos akciója mérkőzésnapokon szenzációs ajánlattal várja a Fradistákat! Az akció minden Burger Kingben érvényes, kivéve a Liszt Ferenc repülőtéren található éttermet.


Az akcióban megjelölt ajándékokhoz a Fradi szurkolói kártyájának felmutatásával lehet hozzájutni, a 15%-os kedvezmény levonása után 1000 forintos vásárlási értékhatár fölött. Sőt, az ajánlat akciós termékek vásárlása esetén is érvényes, csak arra kell figyelni, hogy a számla fizetendő végösszege haladja meg az 1000 forintot. És persze a legfontosabb, hogy a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerhez tartozás alapfeltétele, hogy rendelkezzünk az új típusú szurkolói kártyával...

Az akcióban választható ajándékok pontos leírása:
- BKOOL fagylalt;
- WHOPPER Junior szendvics;
- kis Cappuccino (2dl);
- Mini palacsinta (7db), választható öntettel

2015. szeptember 24.