Aktuális Autós kedvezmények2015. augusztus 17.

Autós kedvezmények

Autós kedvezmények

Hétről-hétre bővül azon partnereink száma, amelyek különböző kedvezményeket kínálnak a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosainak. Mostanra több olyan, elsősorban autók szervizelésében jártas partner csatlakozott proramunkhoz, amelyek 10-20 % kedvezményt biztosítanak szolgáltatásaikból. 

 

Az olasz autómárkák tulajdonosainak figyelmébe ajánljuk a FIAT NÉRO-t és az Olasz Autók Házát, amely ugyan egy cég, de két különböző telephelyen. Amiben megegyeznek: mindkét helyen 20% kedvezményt biztosítanak a szerviz szolgáltatásokra a Szurkolói Kártya tulajdonosainak. Nem csak a kedvezményekről hanem a cég egyéb szolgáltatásairól (használt gépkocsi értékesítés, helyszíni biztosításkötés és teljes körű helyszíni biztosítási ügyintézés, gumi szerelés, gumiabroncs tárolás, csereautó, bérautó, autómosó, etc.) ITT.

 

Akik a japán márkát, azon belül is a Suzukit részesítik előnyben, azoknak a Suzuki Ház szolgáltatásaira érdemes fókuszálniuk, hiszen a Szurkolói Kártya tulajdonosai a munkadíjakból és a kenőanyagok árából 10% kedvezményben részesülnek. A szerviz szolgáltatások mellett új-, és használt autók adás-vétele, garanciális javítások, kárügyintézés, lakatos-, és fényezőüzem  lehetősége is várja a Suzuki tulajdonosokat. További részletek ITT.

 

A csepeli Suzuki és/vagy Honda tulajdonosknak ráadásul ki sem kell mozdulniuk a szigetről, ugyanis a Suzuki és Honda Szabó Csepel telephelyén 10 % kedvezményt vehetnek igénybe a munkadíjakból, valamint a Suzuki és Honda gyári alkatrészekből, tartozékokból és kenőanyagokból. De ezen kívül is számos egyéb szolgáltatást nyújt a cég, a részletekről ITT tájékozódhat.


De hogy ne csak a Suzuki és Honda tulajdonosok örülhessenek, arról a CROMAX Autószerviz gondoskodik, amelynél gyári alkatrész vásárlása esetén 15%, NEM gyári alkatrészeknél pedig 30% kedvezményt biztosítanak a Szurkolói Kártya tulajdonosoknak. Ráadásul az ország területén 11 boltban vehetik igénybe a kedvezményt a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya birtokosai. Hogy pontosan hol találhatóak ezek az üzletek és hogy az alkatrész vásárláson kívül milyen egyéb szolgáltatásokat nyújt a CROMAX Autószerviz, arról ITT található bővebb információ.

2015. augusztus 17.