Aktuális Asztalitenisz EB Fradikártyával2016. október 19.

Asztalitenisz EB Fradikártyával

Asztalitenisz EB Fradikártyával

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 61 partnerének 843 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

 

Budapest 1982 után, ismét asztalitenisz Európa-bajnokságnak ad otthont, október 18-23 között. Az Európa-bajnokságon negyven-negyvenöt ország sportolói vesznek részt, valamint itt lesznek a tagországok képviselői, delegációi is. Tekintse meg ön is az öreg kontinens legjobbjainak sportszerű és látványos küzdelmeit a Tüskecsarnokban.

 

A ShopSport Kedvezménykártya partnerünk is kilátogat a Tüskecsarnokban megrendezett 2016-os Liebherr ITTF Asztalitenisz Európa Bajnokságra, ahol a Fradi Szurkolóikártya felmutatásával, ASICS és Stiga termékeket vásárolhatnak kedvezményesen, az arra látogató szurkolók. Továbbá minden 30.000 Ft feletti vásárlás esetén, a ShopSport felajánl egy 2 fő részére szóló voucher jegyet a November 26-i FTC – Gyirmót mérkőzésre.

 

A Shopsport Kft. 2006 óta van jelen a hazai sportpiacon. Céluk, hogy az ügyfeleiket mindig az aktuális trendeknek megfelelő minőségi, kényelmes, korszerű sportruházattal és sporteszközökkel lássuk el.

 

Tevékenységük, az ütősportok világának - fallabda, tenisz, asztalitenisz, tollaslabda - minden területét lefedi, a ruházattól kezdve a cipőkön át a sporteszközökig. Ezen felül számos sportban érdekeltek. A vásárlóik és viszonteladóik, több ezer termék közül választhatnak az online áruházukban, valamint szakképzett munkatársaik várják a sportboltukban, ahol termékeiket kipróbálhatják, felpróbálhatják.

 

Több sportszermárka hivatalos magyarországi képviselője illetve kiemelt forgalmazó:

Forgalmazott márkák még: Adidas, Nike, Nike Bauer, Puma, Neuzer, Gepida, Insportline, Columbia, Merrel, Fundango, Fila, Mitre, Mueller, Polar, Roces, Winner, Worker.

 

Személyes garanciát vállalnak arra, hogy az ügyfeleikhez minden esetben kifogástalan minőségű termék kerüljön. Figyelemmel kísérik a sportszerpiac fejlődését, a forgalmazott termékek követik a legújabb trendeket, amit folyamatosan fejlesztenek és újítanak. 

 

Nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlásra, mivel egyre több egyesület, klub, sajnos pénz-és támogató hiányban szenved, ezért nagy költségekkel jár a játékosoknak és a szülőknek a sport. Nekik próbálnak segíteni junior, utánpótlás nevelés programjaikkal, pályázatokon való részvétellel.

2016. október 19.