Aktuális A sport közel áll2015. május 07.

A sport közel áll

A sport közel áll


A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer egyik fontos partnere a Burger King, amely országszerte 31 elfogadóhelyen várja szurkolóinkat.

 

 

A kártya 15%-os kedvezményt biztosít a vásárlás összegéből minden nem akciós termékre. Ezentúl tehát, elég, ha felmutatja szurkolói kártyáját a Burger King üzleteiben, és máris olcsóbban tudja megvendégelni családját, barátait.

 

- Örömmel csatlakoztunk a programhoz, hiszen a szurkolók olyan bázist jelentenek, akikhez márkánk, termékeink is szólnak. Sokszor látni, hogy egy-egy meccs után a baráti társaságok még beülnének valahova, hogy kibeszéljék a mérkőzés izgalmait. Reméljük, ezentúl a BURGER KING® éttermek is kedvelt törzshelyei lesznek ezeknek az estéknek.

 

A Fradinál természetes, hogy az egészséges életmód és ennek elősegítése kiemelt szerepet kap. Nincs ez másként a Burger Kingnél sem, ahol folyamatosan arra törekednek, hogy támogassák a mozgékony életmódot.


- A sport mindig is közel állt cégünkhöz és márkánkhoz, szívesen csatlakoztunk különböző rendezvényekhez. Tavaly például egy speciális, igazán bevállalós futóversenyt támogattunk, melyet idén is folytatunk. Az esemény nagyon sikeres volt, így szívesen léptünk tovább a sport vonalán a Fradival. A mozgás mellett a tudatos táplálkozást is szeretnénk elősegíteni, így az éttermekben található tálcapapírokon kívül új mobil applikációnkban is megtalálhatók a termékek tápanyag értékei. Ezen kívül rendszeresen támogatunk véradásokat a Vöröskereszt segítségével, éttermeink kasszasorán pedig megtalálhatók az „Egy szív a gyermekekért” alapítvány adománygyűjtő dobozkái, hogy pénzbeli adománnyal vagy játékokkal segíthessünk a kis betegeken. 

2015. május 07.