Aktuális A legújabb partnerek2015. november 26.

A legújabb partnerek

A legújabb partnerek

Szabaduló szoba, étterem és csapágyszaküzlet a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer legújabb partnerei között. Figyeld a fradikartya.hu-t!

 


Tovább bővül a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer partnerlistája! Három, teljesen különböző területről csatlakozott új cég a Ferencvároshoz. Az alábbiakban ezeket mutatjuk be szurkolóinknak.


Mystery Games – szabaduló szoba

Ha szereted a kihívásokat, és új kalandokra vágysz, mindenképp próbáld ki a Mystery Games szabaduló szobáját. A játék során ügyességi próbatételeket, ötletes logikai feladványokat kell megoldani, így juthattok ki a pályákról. Remek program családoknak, baráti társaságoknak egyaránt.

A Fradi szurkolói kártya tulajdonosa csapatával együtt 10% kedvezményre jogosult a teljes árú játék végösszegéből.


Zöld Sasok Étterem és Panzió

Már az elnevezés is mutatja, hogy igazi Fradi-szurkolók várnak minket a Zöld Sasok Étterem és Panzióban. Az étterem családi és vállalati rendezvények, esküvők, születésnapok, osztálytalálkozók és bankettek helyszínéül is remekül szolgál.

 

Szervezzen programot, vagy töltsön el pár kellemes napot a panzióban.  A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosaként készpénzes vásárlásai végösszegéből 10% kedvezményt adunk!


GÖRDÜLŐ-Simmering

A cég csapágyszaküzletként áll a Fradi-szurkolók rendelkezésére. A gyártott termékek mellett hajtástechnikai elemeket, ragasztó és tömítő anyagokat, ipari görgőket, szorítóbilincseket, rögzítőgyűrűket is forgalmaznak.

 

A zöld-fehér drukkereket óriási kedvezményekkel várják. Az SKF csapágy, szimering, O-gyűrű árából 50, az egyéb termékekből pedig 30 százalék kedvezményt kaphatnak. További információk ITT.

 

Érdemes böngészni oldalunkon, valamint Kedvezménykártya Applikációnkon is (Androidra elérhető ITT, iOS készülékekre ITT), hiszen már 54 partner 769 elfogadóhelye közül lehet választani számtalan termékcsoportban.

2015. november 26.