Aktuális Akciók a MOL-FRADI kártyával!2015. április 29.

Akciók a MOL-FRADI kártyával!

Akciók a MOL-FRADI kártyával!

 

Online, ingyenesen és könnyedén kiválthatja a MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyát, amellyel számos kedvezményhez juthat.


 

A MOL is tagja a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek, literenként hét forint kedvezményt biztosítva szurkolóink számára valamennyi üzemanyag árából minden magyarországi Green törzskúton.

 

A résztvevő benzinkutak aktuális listája a weboldalunkon, ITT található (az oldal tetején a partnereknél válassza ki, hogy MOL Magyarország).

 

A MOL és a Fradi között létrejött megállapodás keretében szurkolói kártyával rendelkező tagjaink tudják kiváltani a MOL-Fradi Szurkolói Green Kártyát, amellyel részesülhetnek az egyedi kedvezményekből MOL töltőállomási vásárlásaik során.

 

A MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyát egyszerűen és könnyedén megrendelheti online, IDE kattintva. Kiváltása ingyenes, és a kártyahasználatot sem terhelik semmilyen tranzakciós díjjal.

 

A kártyát kipostázzák, így zökkenőmentesen hozzájuthat a kártyához, valamint az azzal járó kedvezményekhez. A kártya névre szóló és PIN-kóddal ellátott, tehát nem élhetnek vissza vele.

 

További előnye, hogy nemcsak kedvezményes tankolásra jogosít, hiszen többek között 10 százalék engedményt kaphatnak a gépi mosó programokra is.

 

Ha további kérdésük van ezzel kapcsolatban, akkor hívják munkaidőben a 06-40/202-202-es telefonszámon a MOL ügyfélszolgálatot.

2015. április 29.