Aktuális Akciók Fradistáknak2016. március 03.

Akciók Fradistáknak

Akciók Fradistáknak

A ConnectTel, a Cafe Memories és az Aranyló Fogadó is csatlakozott a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer partneri köréhez.

 A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink országszerte összesen 60 partner 838 elfogadóhelyén részesülhetnek különböző mértékű kedvezményekben. A partneri körről minden információt megtalál a weboldalunkon.

 

Legújabb partnereink közé tartozik a pilisvörösvári Aranyló Fogadó. Az étterem specialitása a magyaros ízvilág, legnépszerűbb ételei a Pusztai specialitások. Fradi Kártyával 10%-os kedvezményt kap az Aranyló Fogadóban éttermi fogyasztás esetén.

 

Szintén új csatlakozó a Cafe Memories. A Budapest XIV. kerületében található kávézó a nemzetközi trendeket és a kávéházi hagyományokat ötvözi. A 10%-os Fradi szurkolói kártyás kedvezmény étel- és italfogyasztásra érvényes.

 

A ConnectTel három budapesti elfogadóhellyel csatlakozott a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerhez. A KÖKI Terminálban, az Europarkban és a WestEnd City Centerben is 10%-os kedvezménnyel várják kártyatulajdonosainkat. A Stylebolt és az iBro elfogadóhelyével így már összesen öt mobiltelefonos üzletben élhet kedvezménnyel Fradi Kártyájával.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat kaphat csapatunk hazai mérkőzésein, a B és C szektorok alatti Kedvezménykártya Infópontnál. A Groupama Arénában legközelebb szombaton, a DVTK elleni meccs előtt várjuk drukkereinket. A Diósgyőr elleni találkozóra ITT vásárolhat belépőt.

2016. március 03.