Aktuális Ajándékozzon a Fradi Shopból!2017. november 24.

Ajándékozzon a Fradi Shopból!

Ajándékozzon a Fradi Shopból!

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően a Groupama Arénában található Fradi Shopban is olcsóbban vásárolhatnak szurkolóink.

 

Idén is előrendelhető már az FTC 2017-es évkönyve, melyet letisztult formavilág, gyönyörű képi elrendezés és egyedi szöveges tartalom jellemez. Az egyedi üzenettel is kérhető könyv minden fradista szimpatizáns számára ideális ajándék.

 

2018-as asztali naptár és falinaptár is elérhető már a Fradi Shopban, illetve a webshopunkon. Az előbbi 2.490 Ft-os, míg az utóbbi, 1.490 Ft-os áron vásárolható meg.

 

Lorus karóráinkkal nem csak felnőtt, hanem gyermek szurkolóinkat is szerettük volna megszólítani. Modern, divatos, könnyű viselet mely egytől-egyig kitűnő ajándék az zöld és fehér érzelmű fiatalság számára. Óráink már 12.990 Ft-tól elérhetőek.

 

Immáron negyedik éve, hogy szurkolóink sajátmárkás, Fradi szaloncukorral is díszíthetik karácsonyfáikat, asztalaikat. Az édességek az idei tél folyamán is megvásárolhatóak zselés és marcipános ízben.

 

Rendszerünknek köszönhetően minden teljes árú termékhez  szurkolói kártyásaink 5, míg bérleteseink 15 százalék kedvezménnyel juthatnak hozzá.

2017. november 24.